Újra STAFÉTA pályázat - Előtted az utódod!

Idén második alkalommal hirdette meg a Budapest Főváros Önkormányzata a Füge Produkcióval karöltve a STAFÉTA Pályázatot a tehetséggondozás és a független előadó-művészet támogatása érdekében.

A tavalyi évtől eltérően idén nem meghívásos, hanem nyílt formában került közre a pályázat, így szeptember 30-ig minden olyan fiatal, pályakezdő alkotó vagy alkotócsoport benyújthatja rá a jelentkezését, aki az elmúlt néhány évnek köszönhetően rendelkezik már a színház vagy a tánc területén referenciával. A pályázat felhívása és további információ a Füge Produkció honlapján érhető el.

 

stafeta logo

A tavalyi évadban a STAFÉTA égisze alatt négy produkció jött létre, idén ősszel pedig öt újabb előadás valósul meg: az érdeklődők a Trafóban október 11-én Kálmán Eszter A tó, november 10-én Dollár Papa Gyermekei – Ördög Tamás Csehov, november 17-én pedig Fülöp László Visions of Doing című bemutatóját tekinthetik meg. A MU Színházban november 12-től Rózsavölgyi Zsuzsanna Kata című koreográfiája, a Jurányiban pedig december 1-jétől a Trojka Színházi Társulás – Soós Attila Virginia Woolf Orlando című művének a feldolgozása lesz látható.

 

to image kep

 

A STAFÉTA záróeseményére egy díjátadó gála keretében kerül majd sor 2016. december 8-án a Jurányiban, mely során az idei pályázat eredményhirdetésén kívül fény derül majd arra is, hogy ki kapja a Budapest a fiatal tehetségekért program különdíját az idei év bemutatói közül, a gála előtt pedig lehetőség nyílik a STATFÉTA keretében létrejött előadások újbóli megtekintésére, melynek időpontjairól a Füge Produkció honlapján lehet majd tájékozódni.

süti beállítások módosítása