450. alkalommal látható az Osonó előadása

Nagybányán a Városi Színház stúdióterme ad otthont október 3-án, hétfőn 18 órakor az Ahogyan a víz tükrözi az arcot ünnepi, 450. előadásának.

 

A produkció kiinduló pontját a fiatalok személyes történetei képezik, így a fiatalokat érintő társadalmi- szociális problémákat, a magányos gyerek, a tehetetlen szülők, a kiszolgáltatott fiatalok helyzetét és történeteit járja körbe.

 

ahogyan13

 

A Fazakas Misi által rendezett dokumentarista színházi megnyilatkozást először 2011. május 21-én láthatta a közönség, és azóta 3 kontinens 23 országának 160 településén mutatta be a társulat. A produkció eddig 12 nemzetközi fesztiválon képviselte Kelet-Európát és számos díjban részesült.

 

A társulat állandó színésze, Mucha Oszkár a kezdetektől benne van, raja kívül mindeddig 27-en működtek együtt az előadásban, közülük három thaiföldi színész is. A 450 előadás alatt megközelítőleg 20.000 néző látta a produkciót, és fogyókellékként 450 liter tej és 900 banán fogyott el.

 

A nagybányai esemény szervezője a Németh László Elméleti Líceum, támogatója a Kovászna Megyei Sport és Ifjúsági Igazgatóság. Az ünnepi előadásra a belépés ingyenes.

 

 

süti beállítások módosítása