A játszma vége a Bukaresti Országos Színházi Fesztiválon!

A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Tompa Gábor rendezésében mutatta be az elmúlt évadban Samuel Beckett: A játszma vége című színművét.

Szereplők: Bíró József, Bartha László Zsolt, Biluska Annamária és Makra Lajos. Dramaturg: Visky András, díszlet- és jelmeztervező: Dobre-Kóthay Judit, rendezőasszisztens: Nagy Botond.

 

MNSz TMT A jatszma vege foto Rab Zoltan

 

A jeles produkció beválogatást nyert a hazai legrangosabb színházi seregszemlére,  a 2016. október 21 – 30. között Bukarestben sorra kerülő Országos Színházi Fesztiválra (FNT), ahol október  29-én, szombaton és 30-án, vasárnap 21.00 órától lesz látható a bukaresti I.L.Caragiale Nemzeti Színház Pictura Termében. A 26. alkalommal megrendezésre kerülő eseménysorozat Klaus Iohannis államelnök védnöksége alatt zajlik.

 

A marosvásárhelyi közönség  2016. október 8-án, szombaton és 18-án, kedden tekintheti meg az előadást, mindkét alkalommal 19.00 órától a nagytermi stúdiótérben.

 

Jegyek és szabadbérletek válthatók a Kultúrpalota jegyirodájában hétköznap 12.00-17.30 között, a színházi jegypénztárban 9.00-15.00 óra között és előadás előtt egy órával, valamint a www.biletmaster.ro honlapon.

 

Az előadás román román nyelvű felirattal követhető.

 

 

süti beállítások módosítása