Keresik a Légy jó mindhalálig musical gyerekszereplőit

A Kolozsvári Állami Magyar Színház Béres László rendezésében mutatja be a Légy jó mindhalálig című musicalt.

 A musical Móricz Zsigmond azonos című regénye alapján készült, zenéjét Kocsák Tibor írta, a librettót Miklós Tibor jegyzi. Az előadás bemutatója 2017. januárjában lesz, a próbafolyamat 2016. októberében kezdődik.


11-15 év közötti énekelni, táncolni szerető gyerekeket keresnek. A darab jellegéből fakadóan több fiúszereplőre van szükség, ugyanakkor lányok is szerepelni fognak az előadásban.

 

diakok szinhazi kulonora bi 4971


A jelentkezőknek készülnie kell:


- egy maximum 3 perces szabadon választott szöveggel (vers, meserészlet, monológ stb.)
- egy szabadon választott énekkel


Jelentkezni október 10-17. között az emoke.veres@huntheater.ro e-mail címen vagy a színház művészeti titkárságán (naponta 10-16 óra között, szombat és vasárnap kivételével) lehet a színház honlapján található adatlap kitöltésével.

 

iskola maskent bi 7885 web


A meghallgatásokra október 21-én (péntek) és 22-én kerül sor a Kolozsvári Állami Magyar Színház nagytermében. A meghallgatások beosztásáról telefonon értesítik a jelentkezőket, illetve a beosztást október 20-án közzéteszik a színház honlapján is.
Valamennyi meghallgatásról videofelvétel készül.


A szereplőválogatást követően, október 25-én hirdetnek eredményt, amit a Kolozsvári Állami Magyar Színház honlapján (www.huntheater.ro), illetve színház portáján is közzé tesznek.

süti beállítások módosítása