Új néven folytatja a Fogi Színház

A 15 éves fennállását ünneplő Fogi Színház – Budapesti Bulvárszínház immáron Pesti Művész Színház néven folytatja munkáját.

 

A Pesti Művész Színház közleménye:


Amikor másfél évtizede Fogarassy András igazgató megálmodta a színházat, az igényes szórakoztatás vezérelte országon belül, illetve határainkon túl. Ez a mai napig nem változott. A színtársulat elsősorban gyermekeknek szóló darabokkal járta a kis- és nagy települések közművelődési színtereit, majd a csapathoz csatlakozott a korábbi Vidám Színpad társulata, így egészült ki budapesti Bulvárszínházzal a név és a repertoárba felkerültek a vígjátékok, komédiák, majd az operett előadások is. A hosszú évek során nehezen igazodtak el a szervező partnerek az elnevezések körül, ezért egy ideje a színház vezetése fontolóra vette a névváltást. Az előzmények tükrében az idén ősztől megszületett az új név: Pesti Művész Színház. Továbbra is folyamatosan műsoron lesznek a mesék, a bohózatok és a zenés előadások és a színtársulat sem változik.

 

Balek5

 

Figyelmükbe ajánljuk meséink közül: Csengő-Bongó királyság, Minden egér szereti a sajtot, Nils Holgerson, Nyakigláb, Csupaháj, Málészáj, Pán Péter, A Futrinka utca lakói, Hófehérke meg a törpék, Dr. Bubó, Szaffi, Süsü, a várvédő, Kukamese c. meséket, Az oroszlánkirály meséje, felnőtt nézőink számára javasoljuk: A balek, Bolha a fülbe, Marica grófnő, Délután a legjobb, avagy a miniszter félrelép, Négy férfi gatyában, Egy csók és más semmi, Mágnás Miska, Marica grófnő, Cirkuszhercegnő, Az elvámolt nászéjszaka, Az ördög nem alszik c. vígjátékokat, az Operett gálát, az Operettől a kabaréig c. kabaré és operett összeállítást, valamint az interaktív vacsoraszínházunkat Meghívás egy gyilkos vacsorára címmel.

 

Új honlap címünk: www.pestimuveszszinhaz.hu
Új, átnevezett FB oldalunk: Pesti Művész Színház

 

süti beállítások módosítása