Colin Firth is játszik a Mary Poppins folytatásában

Colin Firth is szerepet vállalt a Disney-stúdióban készülő Mary Poppins-folytatásban - értesült a The Hollywood Reporter.

    

A Mary Poppins visszatér című produkció főszerepeiben Emily Blunt és Lin-Manuel Miranda látható. A musicalben Blunt a csodálatos nevelőnőt alakítja. Miranda a 11 Tony-díjjal elismert Hamilton című Broadway-musical szerzője és főszereplője pedig Jack, a lámpagyújtogató szerepét játssza. A film szereplőgárdáját Meryl Streep is erősíti egy epizódszerepben.
    

poppins firth

 

A Mary Poppins című zenés filmet Julie Andrews főszereplésével 1964-ben mutatták be. A Disney évek óta dolgozik a folytatáson. A csodálatos nevelőnőről szóló új filmet Rob Marshall rendezi P. L. Travers regényei nyomán. A musical forgatókönyvét David Magee írta. A film zenéjét Marc Shaiman komponálja, az eredeti betétdalokat szintén Shaiman szerzi a dalszövegíró Scott Wittmannel.
    

Az első Mary Poppins-regényt 1934-ben publikálta P.L. Travers. Az írónak 1935 és 1988 között hét további regénye jelent meg a nevelőnő és a Banks-család kalandjairól.
    

A Mary Poppins visszatér az 1930-as évek gazdasági válságának idején játszódik Londonban. Jane és Michael Banks már felnőtt, és egy családi tragédia után Michael három gyerekével együtt felkeresik egykori nevelőnőjüket, Mary Poppinst. Colin Firth a bank elnökét, William Weatherall Wilkinst alakítja a filmben.

    

A Disney a folytatás premierjét 2018. december 25-re tűzte ki.

 

süti beállítások módosítása