Ismét Budapesten a Piaf! The Show

A tavalyi sikernek köszönhetően újra látható Budapesten a Piaf! The Show francia produkció a Kongresszusi Központban december 12-én.

 

A szervezők ajánlója:


A PIAF! THE SHOW egy időutazás a Montmartre utcáira a „La Vie en Rose” segítségével, klasszikus dalokon keresztül mutatja be Edith Piaf karrierjét. Az új Piaf-ként emlegetett, Anne Carrere energiája és kisugárzása a világ minden táján elvarázsolja a közönséget, a PIAF! THE SHOW díszlete, hangulata előidézi az emlékeket. A kivetítőn az Edith Piaf életéről eddig napvilágra került fotók mellett soha nem látott képeket is megcsodálhatunk majd. A show-ban Anne Carrere énekét négy zenész kíséri.

 

PIAF The Show 05 Budapest


Anne Carrere folyamatosan énekel és ír, egy olyan művész, aki minden színpadra lépésekor újraértelmezi a szenvedélyt. A francia énekekért rajongó Anne 2014-ben részt vett a PARIS! The Show válogatóján. A show producere és rendezője Anne hangjától és karizmájától elbűvölve azonnal felkínálta neki Edith Piaf szerepét. Anne Carrere ezután találkozott Edith Piaf barátjával, Germaine Ricord-dal, aki beleszeretett az elképesztő hangba és az apró hölgybe, aki annyira emlékezteti Edith Piaf-ra. Anne Carrere-t azóta a világ összes országában az új Piaf-ként emlegetik és mindenhol elképesztő népszerűségnek örvend.


Az előadásból részletek megtekinthetőek: www.piaf-theshow.com oldalon.

 

2016. december 12.
Budapest Kongresszusi Központ
Budapest, Jagelló u. 1–3.

süti beállítások módosítása