Köszönjük! - Búcsúzik a Színház.hu szerkesztősége

16 év és 8 hónap folyamatos munka után lecserélődik a Színház.hu portál vezetősége. Novembertől az oldal új arculattal és új munkatársakkal működik tovább.

hamiarnyaknemtetszettunk.jpg

Kedves Olvasóink,

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket arról, hogy szerkesztőségünk útjai elválnak a Magyar Színházi Portáltól.

Mint tudják, a Színház.hu az ezredforduló óta folyamatosan tudósított a magyar kulturális élet történéseiről, elsősorban a színházakat érintő eseményekről. A színházi szakma, illetve a közönség kulturális igényeit katalizáló és kiszolgáló közszolgálati médiumként több mint huszonötezer cikket publikált. Az, hogy meghatározó kulturális online médiummá vált Magyarországon, nemcsak kollégáink elhivatottságának köszönhető, hanem Önnek, Olvasó, aki ilyen hosszú időn át hűséges volt hozzánk.

Szeretnénk ezúton is köszönetet mondani Bálint Andrásnak, Halász Péternek, Jordán Tamásnak, Koltai Tamásnak, Marton Lászlónak, Márta Istvánnak, Molnár Gál Péternek, Novák Jánosnak és Zsámbéki Gábornak a lendületért, amelyet az induláshoz adtak.

Köszönjük Erdély Dánielnek hogy megismertetett minket az Internettel, Ditzendy Károly Arisztidnek, Keömley-Nagy Károlynak, hogy technikai tudásukkal lehetővé tették a lap megszületését.

Köszönjük Szávai Viktóriának az inspirációt, Papp Szilviának és Nizsai Dánielnek a sok türelmet és segítséget.

Köszönjük az útmutatást, a szakmai tanácsokat, a támogatást Csizmadia Tibornak, Herczeg Tamásnak, dr. Komáromi Györgynek, Lőrinczy Györgynek és Szirtes Tamásnak.

Köszönjük Balogh Ákosnak és Zsoldos Dávidnak, hogy a nehéz időkben is hittek a brandben.

Köszönjük Vajda Mártának, aki mindig felvette a telefont, Galkó Balázsnak, aki az első, Znamenák Istvánnak, aki az utolsó és Ascher Tamásnak, aki a legtöbb interjút adta. Köszönjük továbbá mindenkinek, aki rajtunk keresztül fogalmazta meg álláspontját, véleményét.

Köszönjük a rengeteg gyakorlati, szakmai segítséget és útmutatást Gazdag Mártának, dr. Geréb Ágnesnek, Herner Jánosnak és Tóth-Péter Pálnak.

Köszönjük a Fórum tagjainak, hogy a színházról, színházművészetről szóló gondolataikat nálunk, velünk osztották meg, és köszönjük A moderátornak az odaadó, önkéntes moderációt, amellyel oly sok éven át biztosította a Fórumon a színvonalas társalgás lehetőségét.

Köszönjük Csejdy Andrásnak, Hajós Andrásnak, Csák Balázsnak, Kútszegi Csabának, Arató Balázsnak, dr. Venczel Sándornak, Takács Verának, hogy velünk együtt bíztak a minőségi, online kulturális tartalom fontosságában. 

Köszönjük a budapesti, vidéki és a határontúli színházak sajtósainak, munkatársainak, hogy gondolkoztak bennünk.

Köszönjük azoknak, akikkel az idők során közösen terveztük a Színház.hu jövőjét: Domsa Zsófiának, Nehéz Andreának, Ráckevei Mirtillnek, Gedeon Tímeának, Vass Katának, Papp Szilviának, Fodor Krisztinának, Szalay Dorottyának, Kodova Michaelának, Debreczeni Andrásnak, Horváth-Veress Balázsnak, Erdély Simonnak, Pálfalvi Lukácsnak, Fodor Andrásnak, Gothár Mártonnak, László Olivérnek, Spilák Benjáminnak, Takács Zsoltnak és Török Péternek.

Köszönjük továbbá mindazoknak, akik nyilatkozatukkal, tanácsukkal, tevékenységükkel, hozzájárulásukkal vagy egyéb módon lehetővé tették az oldal fennmaradását.

A Színház.hu portál lépéseit mostantól nem mi fogjuk kísérni, hanem a Fidelio munkatársai. Kívánjuk nekik, hogy továbbra is sikerrel üzemeltessék az oldalt.

A Színház.hu teljes csapatának nevében, tisztelettel búcsúzik:

Tóth Berta, főszerkesztő és Herner Dániel, lapigazgató

Budapest, 2016. 10. 29.

süti beállítások módosítása