Új korszakba lépett a Színház.hu

Megújult tartalommal és külalakkal jelentkezik a Színház.hu, Magyarország egyik legpatinásabb színházi portálja.

A Színház.hu 2016 novemberében a CEMP, azon belül a Fidelio Media Kft. kulturális portfóliójának részeként születik újjá, és szolgálja ki továbbra is a színház iránt érdeklődő közönséget. A változás új szerkesztőséget és új szemlélet is hoz, miközben a portál igyekszik megőrizni a hazai színházi életben betöltött meghatározó szerepét.

A kiadvány életében jelentős mérföldkőnek számító redesign által letisztult, friss és korszerű vizuális megjelenésű felület kialakítására nyílt lehetőség. A Színház.hu megújulása révén átláthatóbbak lesznek az egyes funkciók, emellett a korábbi menüstruktúrát is újragondoltuk.

Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy kijavítsunk minden olyan hibát, amelyek az átállás során keletkeztek, csiszoljuk az archívumban szereplő anyagokat, igyekszünk az adatbázisokat minél előbb elérhetővé tenni és az elmúlt évek alatt komoly értékké nőtt Fórum beintegrálása is a feladatlista élén szerepel. Ezek megvalósulásáig Olvasóink szíves türelmét kérjük, és köszönjük, ha észrevételeikkel segítik munkánkat!

Köszönettel tartozunk mindazoknak, akik az elmúlt évek során időt és energiát nem sajnálva dolgoztak azon, hogy a Színház.hu naprakészen és az elsők között adhasson hírt a színházi élet aktuális eseményeiről, így a kiadvány alapítójának és korábbi ügyvezetőjének, Herner Dánielnek, valamint az elmúlt évtized szakmaiságát meghatározó főszerkesztőnek, Tóth Bertának.

Célunk, hogy tovább gondozzuk és gazdagítsuk a Színház.hu felületén az ezredforduló óta összegyűlt értékes tartalmi adatbázist, amely hűen tükrözi a magyar színházi élet történéseit. A portál a jövőben is teret ad a színházi szakma közléseinek, ezáltal továbbra is a magyar színházi közeg és a színház iránt érdeklődő közönség első számú online tájékozódási pontjául kíván szolgálni.

Köszönjük, hogy olvas minket!

Várhegyi András
főszerkesztő

szinhaz_hu_logo.png

süti beállítások módosítása