A tizenegyes szám bűvöletében - Színházi Idegenvezetés Újbudán

Négy tizenegyedik kerületi színház, az Artus Stúdió, a MU Színház, a Karinthy Színház és a Szkéné közös színházi idegenvezetést tart  ma, 11.11-én a Kerület Napján.

A buszos idegenvezetés keretén belül a színházak vezetői Újbuda színházai között kalauzolják az érdeklődőket. Az idegenvezető szerepében Tana-Kovács Ágnessel (Szkéné Színház), Erős Balázzsal (MU Színház), Goda Gáborral (Artus Színház) és Karinthy Mártonnal (Karinthy Színház) találkozhatnak, akik a színházakhoz vezető úton intézményük történetéről, célkitűzéseiről mesélnek a résztvevőknek, beavatva őket kulisszatitkokba is.

hadik.JPGIndulás előtt a Hadikban

A színházi járat a Hadik Kávézó elől indul 11 óra 11 perckor, ahol a négy színházi vezető fogadja a programra érkezőket. Innen a Karinthy Színház – Artus – MU Színház - Szkéné Színház útvonalon halad a járat. A színházakba érkezve húszperces akció fogadja az érdeklődőket, ahol betekintést nyerhetnek egy-egy készülő produkció próbájába, beleshetnek a színfalak mögé, vagy egyéb, a színházak által szervezett kulturális eseményen vehetnek részt.

süti beállítások módosítása