Folytatódnak a Csokonai-történetek Debrecenben

Az ünnepi évad apropóján elindított programsorozat következő estjén (január 26-án) ismét három olyan művészt lát vendégül a Csokonai Színház, akik hosszú éveken át nemcsak a társulat meghatározó tagjai voltak, hanem életre szóló barátság is összeköti őket. 

Folytatódnak a Csokonai-történetek Debrecenben Tovább

Caragiale-klasszikust mutat be a Figura

Az évad negyedik bemutatóját jegyzi a Figura, a farsangi időszakban fergeteges vígjátékkal indul az idei év a gyergyószentmiklósi színházban. Albu István rendezésében a I. L. Caragiale-klasszikus nyomán készült Zűrzavaros éccaka című komediát január 24-én láthatja először a közönség.

Caragiale-klasszikust mutat be a Figura Tovább

Színházi szemle, Globe és operagála a Nyári Fesztivál műsorán

Az idei Budapesti Nyári Fesztivál a romantikára épül, neves hazai és nemzetközi sztárokkal - mondta el az MTI-nek Bán Teodóra, a fesztivált szervező Szabad Tér Színház vezetője. Miklósa Erika a Traviatában, Rost Andrea az Otellóban lép színpadra, de újra jön a Globe Színház, a Monte Carlo Balett és…

Színházi szemle, Globe és operagála a Nyári Fesztivál műsorán Tovább

Visszatér a Broadwayre a Macskák

Visszatér a Broadwayre a Macskák című musical, amely a New York-i színházi negyed leghosszabb ideig futó előadása volt, és végül 2000-ben került le a műsorról.

Visszatér a Broadwayre a Macskák Tovább

Új verseskötettel jelentkezik a 70 éves Bereményi Géza

"A közérzetem és a kedvem teljesen az írásbeli munkámtól függ" - mondta el az MTI-nek Bereményi Géza Kossuth- és Balázs Béla-díjas költő, író, forgatókönyvíró-rendező és színházvezető, akinek 70. születésnapja alkalmából verseskötete jelenik meg a Magvető Kiadó gondozásában.

Új verseskötettel jelentkezik a 70 éves Bereményi Géza Tovább

Átadták a Kultúra Lovagja kitüntetéseket

Két egyetemes és 19 Magyar Kultúra Lovagja címet adományozott a kultúra különböző területein "lovagiasan", huzamos ideje tevékenykedők számára a Falvak Kultúrájáért Alapítvány és a Honvéd Kulturális Egyesület pénteken, a magyar kultúra napján a budapesti Stefánia Palota Honvéd Kulturális Központban.

Átadták a Kultúra Lovagja kitüntetéseket Tovább
süti beállítások módosítása