Megvannak a Notre Dame-i toronyőr Esmeraldái

Muri Enikő és Vágó Bernadett lesznek Veréb Tamás partnerei a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő, nagyszabású produkcióban.

A rendező, Kerényi Miklós Gábor ma nevesítette a szereplőket. “Muri Enikő évek óta fontos és közönségkedvenc szerepeket játszik az Operettszínházban, alakította már többek közt a Ghost, az Elfújta a szél, a Fame és a Szép nyári nap főbb karaktereit. Ahogyan Veréb Tamást is szeretik a nézők például a Mozartban és a Rómeó és Júliában játszott karaktereiért. Külön öröm, hogy kettejükre most plusz reflektorfény irányul a Sztárban sztár műsorban nyújtott teljesítményük miatt.

muri-horz_ok.jpgMuri Enikő és Vágó Bernadett (forrás: Budapesti Operettszínház)

Vágó Bernadett pár hónappal ezelőtt már A Notre Dame-i toronyőr dalszövegírójának is bemutatkozhatott, amikor Stephen Schwartz Magyarországon járt. “Szinte evidens, hogy őt is kiválasztottuk Esmeralda szerepére, hiszen korábban számos hősnő hangját adta klasszikus Disney-filmekben”- mesélte a rendező Vágó Bernadett kiválasztásáról.

A Disney-dallamokkal fűszerezett darabot még sosem láthatta a közönség hazánkban. Különleges lesz a szegedi dóm előtt tartott bemutató, hiszen első alkalommal adják elő olyan környezetben - egy monumentális székesegyház előtt -, mely megidézi a világhírű francia katedrálist is – olvasható a Szegedi Szabadtéri Játékok közleményében.

A Notre Dame-i toronyőr augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án látható a szegedi Dóm téren.

(Forrás: Szegedi Szabadtéri Játékok)

süti beállítások módosítása