Drive Time Színház – A színházban üljön, ne a dugóban!

Egyfelvonásos stúdióelőadásokat kínál a József Attila Színház a hétköznap kora esti csúcsforgalomban, közvetlenül munka után.

A Drive Time Színház a József Attila Színház hazánkban egyedülálló, kísérleti kezdeményezése, melynek célja, hogy a néző a munkaidőt követő értékes idejét ne a forgalmi dugóban araszolva, buszon, metrón vagy villamoson szorongva, hanem egyfelvonásos előadások megtekintésével tölthesse.

A programban részt vevő produkciók a megszokottnál korábban kezdődnek, így az előadás és a munka vége közötti holt idő is lerövidül. Az előadások időtartama illeszkedik a munka utáni csúcsforgalomhoz, így a színházi előadás végén a közönség egyszerűbben és gyorsabban, egy színházi élménnyel gazdagabban juthat haza, ráadásul szinte az egész estéje szabad marad.

drive.jpg

A József Attila Színház Drive Time Színház programjában jelenleg három darab szerepel, amelyek teljes értékű stúdiószínpadi produkciók, időtartamuk átlagosan egy óra. Karinthy Ferenc Dunakanyar és Békés Pál A Tisza felső folyása című színműve mellett Friedrich Dürrenmatt Késő őszi esti órán című bűnügyi komédiája tekinthető meg Fehér Anna, Nemcsák Károly, Létay Dóra, Quintus Konrád, Verebes István, Schlanger András és Balázs László szereplésével.

A Drive Time-előadások délután fél 6-kor kezdődnek, a jegyek ára egységesen 2000 Ft. A teátrum minden  Drive Time-előadásra jegyet váltó nézőnek 500 Ft-os jegyvásárlási kupont ad ajándékba, amely beváltható bármelyik hagyományos kezdési időpontú nagyszínpadi előadásukra.

A program keretén belül január 24-én és február 14-én a Dunakanyar, február 15-én A Tisza felső folyása, február 17-én a Késő őszi esti órán előadása tekinthető meg.

(Forrás: József Attila Színház)

süti beállítások módosítása