Lecserélt feleségek

Szulák Andrea vagy Sztárek Andrea, Keresztes Ildikó vagy Xantus Barbara és Détár Enikő főszereplésével mutatja be A férfiak a fejükre estek! című zenés vígjátékát a Turay Ida Színház.

Három középkorú nőt fiatalabbra cserél a férje. Ez eddig a világ legérdektelenebb mondata. De ami A férfiak a fejükre estek! című vígjátékban ezután következik, az az alkotók szándéka szerint „kitépi és felrázza az elhagyott nőről szóló, mélyben gyökerező hitrendszerünket”. Topolcsányi Laura szövegéhez Berkes Gábor szerzett zenét.

a_fe_rfiak_a_feju_kre_estek_alap_ke_p_2_3.jpg

„Fantasztikus színésznők énekelnek ebben a szenvedélyes és rendkívül mulatságos szakítástörténetben. Az új zenés vígjátékban három becsapott, kijátszott és megalázott, válófélben lévő feleséget alakítanak. De vajon tűri ezt a három nő? Hagyja? Elviseli ezt a helyzetet? Vagy a sarkukra állnak és visszavágnak? Esetleg megbosszulják? Sok kacagásra készülhet a néző, mert itt aztán minden lesz! A nevetéstől a rekeszizmok garantáltan elfáradnak!” – olvasható az előadás ajánlójában.

Keresztes Ildikó, aki Xantus Barbarával kettőzve játszik, egy interjúban arról beszélt, hogy izgatottan várja az előadást, mert Szulák Andreával és Détár Enikővel játszhat együtt. Nagyon jó a kapcsolatuk, de így hárman még sosem léptek színpadra.

Az előadás különlegessége, hogy a rendező, Sztárek Andrea is fellép Diána szerepében Szulák Andreával felváltva.

A további szerepekben – többek között – Nyírő Bea, Seprenyi László és Győri Péter látható.

A bemutatóra március 18-án kerül sor a Turay Ida Színházban. Ezt követően április 7-én tekinthetik meg az előadást az érdeklődők.

(Forrás: Turay Ida Színház)

süti beállítások módosítása