A nagydumások idén is csinálják a fesztivált Balatonfüreden

Litkai, Hadházi, KAP, Benk, Csenki, Felméri, Kiss Ádám, Dombóvári, Badár is ott lesznek a DumaFüred Fesztiválon július 21. és 30. között.

A fesztivál idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban.

Július 21-én a Duma Jam nyitja meg a tíznapos fesztivált, Litkai Gergellyel, Hadházi Lászlóval és Kovács András Péterrel és a Szex és más tabuk című est  Benk Dénessel, Csenki Attilával, Felméri Péterrel és vendégükkel, Tóth Eduval.

duma_1.JPG

Újdonságnak számít Kovács András Péter 2016 őszén bemutatott önálló estje, a Vihar a biliben, amiből többek között az is kiderül, hogy mi hozza ki sodrából a mindennapi életben a humoristát. A részben aktuális, részben egyetemes előadás hangulatában és tematikájában is különbözik a korábbiaktól.

Szintén most lesz először látható a DumaFüreden a Humor sapiens – a felegyenesedés hátrányai (Kiss Ádám és Benk Dénes közös estje), a Tévélaci – A világ és ami helyette van (Hadházi László új műsora), a Kis ember nagy gonddal jár (Dombóvári István önálló estje, vendég: Bellus István) és a Dumaszínház Roast 3 (Kiss Ádám, Dombóvári István, a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Hajdú Balázs és a sztárvendég, Schobert Norbert közreműködésével).

Július 24-én 21 órától bűvészet és stand-up a színpadon, avagy Badár & Badár – Badár Sándor (humorista) és Badár Tamás (bűvész) közös estjét nézhetik meg az érdeklődők, július 26-án 18:30-tól pedig ismét lesz Magyarország, szereplek! – Gála a Comedy Central felfedezettjeivel.

Idén sem hiányzik a fesztivál kínálatából az All Stars és a Duma Aktuál, és ismét hadrendbe áll a Dumaszínház színe-java.

A részletes program a Dumaszínház weboldalán olvasható.

(Forrás: Dumaszínház)

süti beállítások módosítása