Ingyenes színházi programok a Gödör Klubban

Az idén tizenöt éves Gödör Klub egy nagyszabású programsorozattal ünnepli születésnapi jubileumát. A mai és a holnapi nap a színházról szól.

A csaknem negyven eseményből álló „fesztiválon” többek között koncertek, színházi előadóestek, irodalmi programok, vizsgaelőadások, filmbemutatók, közösségi vásárok várják az érdeklődőket. 

god_cab.JPGCabaret Medrano

A következő két nap programja

Április 25., 20:00 - „Volt egyszer egy Kaposvár” előadássorozat záró estje

Ezzel a címmel indította útjára színházi sorozatát múlt év szeptemberében a Gödör Klub, amely a kaposvári színház legendás hetvenes-nyolcvanas éveinek résztvevőit szólaltatja meg. A sorozat a legendát létrehozó művészek beszélgetésével kezdődött és előadó estekkel folytatódott az évad során. A sorozatot záró epizód Lázár Kati, Lukáts Andor, Kamondy Imre és Jordán Tamás (az est moderátora) beszélgetésével kezdődik, majd este 10 órától Kamondy együttese, a Cabaret Medrano idézi meg koncertjén a legendás kaposvári színház büféjének hangulatát. A belépés ingyenes!

Április 26., 19:00 - Vizsgák a Gödörben

19.00 - A Spicc Stúdió tanítványainak táncvizsgája

A Spicc Stúdió a Gödör Klubbal karöltve, közel tíz éve gondoskodik a budapesti közönség kortárs-tánc oktatásáról, mint ahogyan arról is, hogy a tanultak minden évben legalább egyszer bemutatásra kerüljenek az arra érdeklődő közönség számára.

god_spicc.JPG

A vizsga után a Willany Leó Improvizációs Táncszínház előadása látható. Ők immáron nyolc éve találtak otthonra a Gödör Klub falai között. Fellépnek Bathó Gabriella, Feicht Zoltán és Grecsó Zotán tanítványai, valamint a Willany Leó Improvizációs Táncszínház vendégművészei.

20:00 - Kisfilmek vetítése

Kis Hajni: Szép alak, 2. em
Freund Ádám: Földiek
Fekete Tamás: Asszó
Barcsai Bálint: Graffiti
Fatér Ambrus: Légmell
Borbás Dávid: Wartburg

21:00 - A GTC Filmszínész Iskola tanévzáró előadása

Az ötéves GTC Filmszínész Iskola tanárainak unplugged koncertjén fellép többek között Ónodi Eszter, Hámori Gabriella, Szamosi Zsófia, Thuróczy Szabolcs és Kamarás Iván. Zenélnek: Gerendás Péter, Juhász Gábor, Nagy Ádám, Gerendás Ruben, Salamon András. A belépés ingyenes!

(Forrás: Gödör Klub)

süti beállítások módosítása