Jó hír - Vári Éva ismét új bemutatóban szerepel

Vári Éva, aki korábban bejelentette a visszavonulását, már megkezdte a próbákat a Pécsi Nyári Fesztivál Boeing, Boeing című előadására.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, érdemes és kiváló művész két hónappal ezelőtt bejelentette, hogy pihenésre van szüksége, mivel tizennyolc éves kora óta folyamatosan dolgozik, és most úgy érzi, ideje lenne pihenni és „összeraknia magát”. Még nem döntötte el, hogy ez a szünet milyen hosszú lesz, de még addig akarja beiktatni, amíg jó állapotban tud színpadon lenni.Néhány hete kollégái is köszöntötték őt búcsúja alkalmából.

Nem tudjuk, hogy az új, pécsi munkája mennyiben jelenti azt, hogy Vári Éva talán meggondolta magát, minden esetre akik szeretjük, örömmel vesszük, hogy a Pécsi Nyári Fesztivál és a Pécsi Nemzeti Színház közös produkciójában ő fogja alakítani Berthát. Böhm György rendezésében  a játszótársai Vidákovics Szláven, Lipics Zsolt, Györfi Anna, Stubendek Katalin és Vlasits Barbara lesznek. Az előadás mindösszesen hat alkalommal lesz látható.

vari_2.jpgVári Éva az előadás próbáján (forrás: Pécsi Nyári Színház)

Pécsi Nyári Színház idei programsorozata június 21-én veszi a kezdetét a Kaposvári Csiky Gergely Színház Figaro házassága című produkciójával és augusztus 5-én a Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban) című vígjátékkal zárul.

Az elsősorban vígjátékokat, bohózatokat és komédiákat felvonultató, szórakoztató jellegű programsorozat részletei a fesztivál honlapján találhatóak.

(Forrás: Pécsi Nyári Színház)

süti beállítások módosítása