A nap fotója – Kötődéseink finom hálója

Hámor József Foszlányok című koreográfiája az emberek közötti sérülékeny és láthatatlan szálakat teszi érzékelhetővé. Puskel Zsolt fotógalériája.

Hámor József Harangozó Gyula- és Imre Zoltán-díjas táncművész, koreográfus legújabb munkáját a Trambulin Fesztivál kereti között mutatta be a Bethlen Téri Színházban.

Egy láthatatlan, végtelenbe nyúló, sérülékeny szál köt össze bennünket. Bár összetartozunk, mégis külön egyéniségek vagyunk. Üres porhüvelyek, megtöltve végtelen számú lehetőséggel, gondolatok, hit, meggyőződés, emlékek és tapasztalatok összefüggéstelen foszlányaival – áll az előadás színlapján.

                             Foszlányok / Puskel Zsolt fotógalériája a képre kattintva érhető el!

Lehetünk-e ezek nélkül önmagunk? Mihez kezdenénk e szál nélkül? Életünk nagy küldetése: keresünk, kötődünk, kitartunk. Ha a szívünk tiszta, a gondolataink őszinték, és együtt cselekszünk, képesek leszünk beteg világunkat meggyógyítani, és egy végtelen lehetőségekből álló univerzumot felépíteni – teszik fel az alkotók a kérdéseiket és fogalmazzák meg hitüket.

Az előadás a Gangaray Dance Company komplex képzési és tehetségkutató programján belül, a képzésben résztvevők részvételével és előadásában került bemutatásra. A képzésben résztvevők a professzionális táncegyüttesek világába, a koreográfusok munkamódszereibe tekinthetnek bele, felkészülve későbbi pályájukra és ezzel töltve be az iskolai és együttesi munka közötti űrt.

süti beállítások módosítása