Az Abigéllel nyílik újra a csillebérci Szabadtéri Színpad

Idén nyártól ismét számos színházi előadás, musical, zenei fesztivál, koncert és gyerekprogram látható a Csillebérci Ifjúsági és Szabadidő Központban.

A felújított Szabadtéri Színpad június 16-án nyitja meg hivatalosan a nyári évadot, az Abigél című előadással. Bánfalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője által készített színpadi adaptációt Szikora János állította színpadra.

csille.png                   A csillebérci Szabadtéri Színpad (forrás: csilleberc.eu)

Ezt követi egyik másik regény, az Édes Anna musical változata június 24-én, majd ismét egy regény, ezúttal az Egri csillagok musical előadása június 30-án.

Júliusban, augusztusban és még szeptemberben is olyan előadások kerülnek színpadra, mint az István, a király, a Csárdáskirálynő, A miniszter félrelép, A kaktusz virága, a Jövőre veled ugyanitt, az Óz, a nagy varázsló, a Lúdas Matyi, a Csizmás kandúr, a Fösvény, a Négy muskétás, de koncertet ad a Csík zenekar, látható lesz Operett gála és Musical ünnep is, valamint további koncertek és gyermekrendezvények.

A Csillebérci Szabadtéri Színpad Budapest XII. kerületében, a Konkoly-Thege Miklós út 21. szám alatt található. Részletes program a játszóhely honlapján olvasható.

(Forrás: Nap Média)

süti beállítások módosítása