Záróünnepség Recirquel módra

A Fina Világbajnokság nyitóünnepsége kapott hideget és meleget is. A július 30-i újcirkuszi záróakkord még hátra van, ami az előzetes alapján nagyon izgalmasnak ígérkezik. Trailer.

Az Origón kívül nem nagyon akadt olyan lap, amelyik sikerként könyvelte volna el a Káel Csaba által rendezett nyitóünnepséget. Kritikát viszont annál bőségesebben kapott – a szervezéstől, a bekerülési költségen át az úgynevezett művészi színvonaláig nem nagyon volt, amit ne szedtek volna ízekre az ítészek.

rec_1.jpg

Furcsa módon mégis CeeLo Green fellépése mutatja meg, hol ment félre a megnyitó. Rossz mintát használtak, nem a londoni olimpia lett volna a követendő, hanem a Super Bowl, az amerikai futball évi, rendes ünnepélye, koncerttel, tánccal, egészséges őrjöngéssel. Nekünk a kis ország küszködése jutott, bebizonyítani, hogy nem is vagyunk kis ország, és ha nem tudnák, Mátyás király idejében virágzott a reneszánsz. Mindehhez Herczku Ágnes énekelt, szép hangon, de nem élőben, fején egy galambbal, amit egy óvatlan mozdulattal majdnem le is vert a kalapjáról” – írta például Fáy Miklós a szinhaz.neten megjelent írásában.

Az záróünnepség trailere:

A záróünnepség rendezését a szervezők Vági Bencére és társulatára, a Recirquelre bízták. Az esemény július 30-án lesz a Papp László Budapest Sportarénában, este 10 órai kezdéssel.

süti beállítások módosítása