Gesztesi Károly lesz Tuck barát a Robin Hoodban

Új szereposztásban mutatják be a Robin Hood című musicalt a Tokaj Fesztiválkatlanban augusztus 26-án. 

Különleges feladatra vállalkozott Szomor György rendező, egyben zeneszerző és Miklós Tibor dalszöveg író: a sherwoodi erdő hősének klasszikus történetét, amelyen generációk nőttek fel, nem csak megzenésített formában, hanem a mai fiatalok nyelvén viszik színre. Az élő zenekarral játszott előadásban a lírai jelenetek mellett látványos tömeg- és táncképeket, illetve kaszkadőr elemeket tartalmazó akciójeleneteket láthatnak a nézők. 

robinhood2.jpgGesztesi Károly (középen) a Robin Hood előadásában

A történetet mindenki ismeri, az angol mondakör legismertebb hőse, a tolvajok fejedelme fosztogatja az angliai Nottinghamshire megyében utazókat, hogy amit a gazdagoktól elvesz, azt a szegényeknek adhassa. Robin Hoodot a népszerű műsorvezető és zenész, Kovács Áron alakítja. A jó és a rossz harcáról szóló romantikus történetben a szerelmi szál is megjelenik, Lady Mariann szerepében a Budapesti Operettszínház színművésze, Gubik Petra látható. 

Játszótársai többek között Hajdú Steve, Vastag Tamás, Forgács Péter, illetve a színészként és musicalszínészként is ismert Gesztesi Károly.

(Forrás: Tokaj Fesztiválkatlan)

süti beállítások módosítása