Itthon forgatja első hollywoodi filmjét Mundruczó Kornél

A Korda Stúdióban zajlik majd a forgatás, a fő- és egyetlen szerepet a Másnaposok sztárja, Bradley Cooper játssza.

Az Origo információi szerint Mundruczó Kornél Magyarországon, az etyeki Korda Stúdióban forgatja első hollywoodi filmjét, a Deepert. A nagy sikerű színházi és filmrendező a Másnaposok sztárját, a háromszoros Oscar-jelölt Bradley Coopert dirigálja majd, aki egyedül szerepel színészként a stáblistán, mivel a történet szerint az általa játszott magányos űrhajós kalandjain izgulhatunk másfél órán keresztül.

mundruczo_kornel.jpgMundruczó Kornél

A film egésze víz alatt játszódik, a Korda Stúdióban egy száz négyzetméteres, négy méter mély tartályban zajlik majd a forgatás. Januártól négy hónapon keresztül forog a film, ezalatt feltehetően többször láthatjuk majd a hollywoodi sztárt Budapest utcáin. Bradley Cooper egyébként rajongott Mundruczó Kornél Cannes-t is megjárt Fehér isten című filmjéért, és a rendező is pozitívan nyilatkozott a színészről, így már eleve ígéretesnek néz ki kettejük találkozása.

Mundruczó a sikeres forgatókönyvíró, Max Landis szkriptjéről is elismerősen szólt. A film gyártási költsége negyvenmillió dollár körül lesz majd – ilyen nagy büdzsével magyar rendezők közül eddig csak Antal Nimród dolgozhatott.

süti beállítások módosítása