Jordán Tamás és Lukáts Andor színészképzést indít

A két színész-rendező 18 és 25 év közötti fiatalok jelentkezését várja, akiknek szeretnék átadni azt a színházi szemléletet, amely a legendás kaposvári hagyományra épül.

A felvételi legfontosabb része az a személyes beszélgetés, ahol a tanárok megismerkedhetnek a jelentkező személyiségével, színházi érzékével, de természetesen lehetőség van néhány vers vagy monológ előadására is.

Az oktatás egymásra épülő szemeszterekből áll, az első félévben színészetet/színészmesterséget tanulhatnak a diákok. A félév sikeres elvégzése (vizsga) után lehetőség nyílik a folytatásra. Eredményes működés esetén, a második évben (a harmadik szemesztertől) további tantárgyakkal és oktatókkal is bővül a képzés (énektanár, mozgástanár, stb.).

jordan_portr_meszaros_zsolt-horz.jpgJordán Tamás és Lukáts Andor

A tanítás vasárnaponként lesz, így munka mellett is végezhető. A tanulóknak elfoglaltság esetén lehetőséget biztosítanak egyedi időpont egyeztetésre is.

Az első szemeszter 2017. október elején kezdődik és 2018. január közepén ér véget. Egy szemeszter (100 óra) tandíja 250.000 Ft. Lehetőség van a havonkénti részletfizetésre is.

Az oktatás és a felvételi beszélgetés helyszíne a Sanyi és Aranka Színház. (Budapest, IX. Mátyás u. 9.)

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 26.

További információ és jelentkezés a sanyiesaranka@gmail.hu címen. (Fontos, hogy valóban „hu” az e-mail cím vége!)

(Forrás: Sanyi és Aranka Színház Facebook oldala)

süti beállítások módosítása