Gálvölgyi János rendezése túl a 150. előadáson

A Hatan pizsamában című Camoletti-vígjáték négy éve szerepel a Játékszín műsorán. Hétfőn ünnepelték  a sikeres előadássorozatot.

A 150. előadásban szeptember 25-én Hajdú Steve, Vándor Éva, Csonka András, Fábián Anita, Lévay Viktória és Barabás Kiss Zoltán játszott, egyéb alkalmakkor Szőlőskei Tímea és Dózsa Zoltán játssza a kettőzött szerepeket. A klasszikus, félreértésekre és csalfaságra épülő komédia kifejezetten a könnyed szórakozást szolgálja.

img_1772.jpgA 150. előadás után (fotó: Juhász G. Tamás)

 „Nem akarom begörcsöltetni a kollégáimat. Nem hiszek a rettegés birodalmában. A felkészültségben hiszek, hiszen színészként magam is megkóstoltam olyan rendezőt, akiről öt mondat után kiderült, hogy nincs a helyzet magaslatán. Fura érzés, mert például itt a Játékszínben két vígjátékban játszom, és ezekben igyekszem kamatoztatni mindazt, amit a humorról, a spétről és a poénról tanultam. Rendezőként viszont át akarom adni a tudásom” – nyilatkozta Gálvölgyi János 2013-ban, a bemutató előtt.

A rendező vidéki útja miatt nem tudott jelen lenni a jubileumi előadáson, Bank Tamás igazgatón keresztül üzent, gratulált kollégáinak, és megköszönte az eddigi szériában nyújtott teljesítményüket.  

(Forrás: Játékszín)

süti beállítások módosítása