Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll ismét a Bethlenben

Az Aradi Kamaraszínház sokszoros fesztiváldíjas produkciója Harsányi Attila előadásában október 16-án látható  a Bethlen Téri Színházban. 

A radikális stand up tragedy először januárban a Vendégváró Fesztivál részeként volt műsoron a Bethlenben. A tavalyi fesztivál sikere után idén több alkalommal is láthatóak lesznek az aradiak előadásai a Bethlen téren. 

sex_and_drogs.jpgHarsányi Attila a Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll előadásában (fotó: Wilhelm Doru Gombos)

Isten nagy játékos, szereti az akciót, de Isten nem lövi be magát, Istennek lenni azt jelenti: zaj, rombolás és szórakozás – hangzik el az előadásban. 

Az alkotók a prudukció megtekintését 16 éven felüli nézőknek ajánlják. 

Néhány recenzió az előadásról 

 „Sex, drugs, gods and rock'n'roll a pillanatnyi őrültségekből létrejövő aradi recept iskolapéldája. Radikális stand up tragedy, amelyben Káin ránk rappeli  a Biblia morális anomáliáit, Isten a halleluja-biznisz  ismerős menedzserfigurájaként jelenik meg, Noé a szar örök körforgását olvassa a világra és az egészet Leonard Cohen Hallelujájának lelakott, profán története keretezi.” (7óra7) 

Tapasztó Ernő rendezése pofátlanul menő és szabadon pörgő, a Ponyvaregény és A Wall Street farkasának fílingjét idéző ámokfutás, ugyanakkor egzisztencialista vita, Istennel folytatott per – egy felkészült vádlóval.” (Revizor) 

sex2_web.jpg       Sex, drugs, gods & rock ’n’ roll (forrás: Aradi Kamaraszínház)

Fogalmunk sincs, hogyan kap levegőt Harsányi Attila az egylélegzetnyi poén-szökőárban, nevettünk, röhögtünk, hahotáztunk, de a végén bizony elakadt a lélegzet…” (Toptipp) 

Harsányi Attila elképesztő átalakulásai fantasztikus színészi játékot eredményeztek.” (Librarius) 

Harsányi Attila egyik karakterből bújik a másikba, a szemünk előtt változik át, ó, de szeretjük ezt a zökkenőmentességet látni a színpadon, főleg egy ilyen darabban, amin lehet nagyokat röhögni, de azért nagyon mélyen el is lehet gondolkodni.” (Thealter Fesztivál blog)

(Forrás: Bethlen Téri Színház)

Kapcsolódó cikkek

Felnégyeljük a művészetet!
Ismét Harsányi Attila lett a legjobb színész a Davila-Interfesten
Harsányi Attila monodrámája lett a MOST FESZT legjobb előadása
Aradi és marosvásárhelyi siker az Atelier fesztiválon

süti beállítások módosítása