Új arcok az Egynyári kaland harmadik évadában

Az MTVA és a Megafilm Service közös, ifjúsági témájú sorozatában jövőre többek között Piti Emőke, Fehér Balázs Benő és Szalay Bence is szerepelni fog.

A már ismert főszereplők, Schmidt Sára, Rubóczki Márkó, Walters Lili és Király Dániel mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke Enikőt, a szexi, gátlástalan, a külső adottságaival visszaélő lányt formálja meg, Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő, aki megszállottan hajszolja a lányokat, de érzelmileg senkit nem enged közel magához, Szalay Bence pedig Zsófi fiatal, jóképű, ambiciózus kollégáját, Dávidot játssza.

nyar.jpgKirály Dániel és Piti Emőke az Egynyári kalandban (forrás: Megafilm Service)

Az új szériában, kisebb szerepben Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor és Mihályfi Balázs is látható lesz.

A történet ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak.

nyar_2.jpgFehér Balázs Benő és Király Dániel

A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter. Az Egynyári kaland harmadik évada jövőre lesz látható.

(Forrás: Megafilm Service)

süti beállítások módosítása