A nap fotója – A sötétség hatalmáról

Alföldi Róbert budaörsi rendezése szemmel láthatóan nem szűkölködik sötét és emberi tónusokban. Mészáros Csaba előadásfotói.

Csodálatos és szörnyű a darab: rengeteg feladat van benne, és megrendítő a történet” – mondta a készülő előadás kapcsán Brasch Bence. „Nézni se lesz könnyű, de ha ez vigasztalja a nézőket, akkor játszani se lesz könnyű. Úgyhogy viszonylag sötét estére készülünk, remélhetőleg közülünk mindenki túléli” – fejelte meg Spolarics Andrea. Alföldi Róbert rendező azonban mindenkit megnyugtat: „Jó lesz” – üzeni.

                       Székely B. Miklós / Az előadás fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

A szereplők között a társulat tagjai – Spolarics Andrea, Ilyés Róbert, Bohoczki Sára, Bregyán Péter és Páder Petra – mellett vendégként Balsai Mónit, Brasch Bencét, Székely B. Miklóst és Palugyai Sárit láthatja a közönség. A darabot Radnai Annamária fordította újra a színház számára, a díszletet és a jelmezt Zöldy Z Gergely tervezte.

Az előadás első alkalommal november 18-án, este 7 órától látható a Budaörsi Latinovits Színházban. Ezt követően december 1-én, 2-án és 21-én tűzik műsorra Budaörsön.

Kapcsolódó cikkek

Alföldi Róbert szörnyű és csodálatos darabot rendez Budaörsön
A nap fotója – Alföldi Róbert a játékostól a pengeszájig

süti beállítások módosítása