Törőcsik Mari: „Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok”

A Nemzeti Színház társulatának tagjai és Cserhalmi György is köszöntötték 82. születésnapján a kórházban lévő színművészt, aki szintén üzent a társulatnak.

A társulat tagjai személyes üzeneteket írtak Törőcsik Marinak, valamint egy közös köszöntést is megfogalmaztak. A társulat levelében azt írja, Törőcsik Marit várják vissza a színpadra, hogy játékával további örömet szerezzen nekik és a közönségének is.

torocsik.jpgTörőcsik Mari

A nemzet színészét Vidnyánszky Attila és Cserhalmi György telefonon köszöntötte fel az Úri muri című előadás próbájáról. Törőcsik Mari is üzent a társulatnak: „a Nemzeti Színház társulatának üzenem, beleértve mindenkit a pincétől a padlásig, a műszaktól a takarítókig: részint nekik is köszönhetem, hogy még itt az ágyban fekszem és beszélek. Annyi szeretetet kaptam tőlük, ami életben kell, hogy tartson. Talán azt is megérem, hogy még egyszer színpadra állok”.

Anatolij Vasziljev orosz rendező, a művésznő barátja, e-mailben köszöntötte Törőcsik Marit. Mint írja, mindenkinek, akivel színházi szemináriumok során találkozik, Törőcsik Mariról mesél. ”Büszke vagyok rád és rajongok érted” írja a neves művész.

(Forrás: MTI)

Kapcsolódó cikkek

Törőcsik Mari: „A hírnév számomra mindig idegen volt”
Betegsége miatt elmaradnak Törőcsik Mari januári előadásai a Nemzetiben
Törőcsik Mari szerepeit kollégái veszik át a Nemzeti Színházban
Törőcsik Mari jobban van
Törőcsik Mari újra kórházban van

süti beállítások módosítása