A Budapest Bábszínház lett az egyik legjobb magyar márka

A teátrum idén elnyerte a MagyarBrands-díjat, amellyel immáron nyolcadik éve díjazzák a hazai márkák legjobbjait.

A MagyarBrands célja olyan magyar vonatkozású fogyasztói, üzleti és innovatív márkák díjazása, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői itthon és a határon túl is. A MagyarBrands nem csupán a védjegy megkülönböztetéssel, egyszeri alkalommal segíti az adott márkát. A pályázatban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést. A bizottság döntésében nagy mértékben közrejátszott a fogyasztók körében elvégzett kutatás, amely a Budapest Bábszínház mint márka ismertségére irányult.

budapestbabszinhaz_2017-2018_foto_edervera.jpgA Budapest Bábszínház társulata (fotó: Éder Vera)

A MagyarBrands-díj odaítélése számszerűsíthető kritériumok alapján történik, amelyet egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki. A MagyarBrands rendkívül komplex díj: egy márka pénzügyi adatok többszempontú vizsgálata, valamint fogyasztók és szakértők egyöntetű értékítélete alapján részesülhet ebben az elismerésben. A kiválasztott szempontok: identitás, reputáció, márkaépítés, tradíció, ismertség, kedveltség.

A Budapest Bábszínház 1949. október 8- óta „a báb nem korosztály, hanem műfaj” szlogennek megfelelően, a hagyományőrzés és a progresszió jegyében várja a nézőit. Alapfeladatuknak tekintik a gyermek- és ifjúsági korosztály színházra nevelését, miközben a műfaj hagyományaira építve a bábműfaj új törekvéseinek, illetve a vidéki és független hazai műhelyek bemutatására is igyekeznek nagy hangsúlyt fektetni.

A közönség visszajelzése, évek óta tartó 100% fölötti látogatottságuk, valamint hazai és nemzetközi szakmai díjaik jelzik, hogy jó úton járhatnak. 2017/2018-as évadukat is a tradíció és a progresszió jellemzi, amelybe beletartoznak a különleges bemutatók és kiegészítő programok éppen úgy, mint a megújult arculat, az átalakult előcsarnok, a megnyitott új játszóhely, és az egyre szélesedő korosztályi kínálat.

(Forrás: Budapest Bábszínház)

Kapcsolódó cikkek

Még magasabb fokozatra kapcsol a Budapest Bábszínház
Mi lett a Budapest Bábszínház neon figurájával?
A Budapest Bábszínház új játszóhellyel bővül a Vörösmarty utcában

süti beállítások módosítása