Nyolc nő 150.

A Játékszínben százötvenedik alkalommal játszották a Nyolc nő című bűnügyi vígjátékot. A stáb és a nézők közösen ünnepelték meg az eseményt. Dudás Ernő képriportja.

Egy francia kisvárostól pár kilométerre, egy magányosan álló hegyvidéki házban játszódik a történet. A család a külföldön tanuló Susanne, a legidősebb lány hazatérését várja. A békés idillt hatalmas sikoly töri meg. Marcelt, a ház urát holtan találják szobájában, késsel a hátában. A házban lévő nyolc nő az áldozat anyja, felesége, húga, sógornője, két lánya és két háztartási alkalmazottja. A házat közben a hóvihar és a gyilkos teljesen elzárja a külvilágtól! Mit tehet ilyenkor nyolc nő, aki a házban rekedt? Megkezdődik hát az amatőr nyomozás, ami szinte lehetetlen küldetés, mert mindenki hazudik. A gyilkos azért, hogy leplezze magát, a többieknek pedig egészen más titkolnivalójuk van. Tudják, hogy a gyilkos köztük van, de melyikük lehet az?– olvasható a színlapon.

                           Dudás Ernő fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

A nyolc nőt Hernádi Judit, Lévay Viktória, Erdélyi Tímea, Dobó Kata, Pásztor Erzsi, Zsurzs Kati, Tóth Judit és Horváth Lili alakítja a Játékszínben. Az előadást Korcsmáros György rendezte. A Nyolc nő több mint négy éve szerepel a színház műsorán.

süti beállítások módosítása