Márton partjelző fázni fog a Pinceszínházban

Hamvai Kornél Márton partjelző fázik című darabjának bemutatójára készülnek ugyanis, Tóth Zoltánnal és Kaszás Gergővel a főszerepben.

Márton és Miholka, két hetvenes figura a régi világból, évtizedek óta – kisfröccsök kíséretében – a kocsmapultot támasztja, és beszélget. Márton „itt van a vállamon az egész XX. század” életérzésével gondol vissza hosszú életére, vajon hol rontotta el. Hiszen ő mindent jól csinál! Ugratják egymást nap, mint nap, míg egy különösen induló reggelen feltűnik az ivóban Márton régi osztálytársa, a gazdag, amerikás zsidó Gejzlinger. 

marton_partjelezo_fazik_probafoto_1.jpgTóth Zoltán és Kaszás Gergő a próbán (forrás: Pinceszínház)

A Pinceszínház bemutatójának címszerepét Tóth Zoltán alakítja majd, akit jelenleg a ferencvárosi teátrum két produkciójában, Háy János darabjában, A Gézagyerekben és Jaroslav Hašek legendás katonafiguráját megelevenítő zenés gasztroszínházi játékban, a Svejk! Vacsorázunk! című produkcióban is láthatnak a nézők.

Partnerei Kaszás Gergő, Juhász Réka és Kocsó Gábor lesznek, az előadást Kiss Csaba rendezi.

Az előadást március 2-án, este 7 órakor mutatják be a Pinceszínházban. Ezt követően március 9-én és 23-án láthatják az érdeklődők ugyanitt, minkét alkalommal este 7 órától.

(Forrás: Pinceszínház)

süti beállítások módosítása