A nap fotója – Monoton

Hámor József Monoton című koreográfiájával mutatkoztak be a Gangaray Artistic Program növendékei a Bethlen Téri Színházban.

Az előadás felvezetőjeként az alkotók Száraz Miklós György gondolatait választották: „Olyan nagy a Létező, és mi olyan kicsik vagyunk. A végtelent emberi művekben nem, hanem égitestek mozgásában, a monoton ismétlődésben, a szélfújta levelek vibráló táncában, a tengermorajlásban vagy egy bogár életében érezzük meg”. 

                     Mészáros Csaba előadásfotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

A koreográfia előadói: Horváth Eszter, Virág Flóra, Bali Boglárka, Szakács Eszter, Szabó Krisztina, Fekete Zsófi, Garádi Gréti, Jambrovics Viktória, Mester Lilián Katalin, Bakos Anett, Aradi Zsolt, Gyugos Dominik, Székely Petra, Czakó Dóri, Korom Sára, Allie Shiff, Ivanics Barbara, Illés Tímea, Priscilla Roeck, Tóth Laura és Szőke Eszter.

A Gangaray Artistic Program / G.A.P. elsődleges célja egy szakmailag megkérdőjelezhetetlen magyarországi és nemzetközi színvonal létrehozása. Programjuk 2012 őszén jött létre, abból a célból, hogy a hazai fiatal generációt segítse jövőjében. Egyénre szabott hozzáállással alakították ki koncepcióikat, amely elsődlegesen a professzionális kortárs táncos képzés érdekeit helyezi előtérbe. 

A felvételt elnyert fiatal táncosok a képzés alatt betekintést kapnak egy olyan világba, mely megmutatja nekik, milyen módon dolgoznak együttesek, koreográfusok, ezzel is bővítve szakmai felkészültségüket jövőjükre.

(Forrás: Gangaray Artistic Program)

süti beállítások módosítása