A legismertebb dalok kiesnek a Nemzeti Lovas Színház Zámbó Jimmy-musicaljéből

Mivel nem sikerült az egyik szerzővel kiegyeznie, két fontos dalt kénytelen kivenni az előadásból Pintér Tibor, a produkció rendezője, aki egyben a főszerepet is alakítja.

Meglehetősen kacskaringós körülmények között jött létre a Nemzeti Lovas Színház Zámbó Jimmy életét feldolgozó produkciója. Mivel Pintér Tibor elsősorban a családdal egyeztetett, és sokkal kevésbé az elhangzó dalok jogtulajdonosaival, már az is kérdéses volt, hogy egyáltalán bemutathatják-e az előadást.

jim.jpgAz előadás egyik jelenete (fotó: Dudás Ernő)

A musicalt végül február elején láthatta a közönség (György Péter írása az előadásról itt olvasható), azonban az alkotók csak az első néhány előadás erejéig kaptak engedélyt a játszásra, az ezt követőekhez további egyeztetésekre és tárgyalásra volt szükség. E tárgyalások eredményeként Pásztor László végül nem adott engedélyt arra, hogy az általa írt dalok benne legyenek a produkcióban. Így innen kezdve az Egy jó asszony mindent megbocsát és a Még nem veszíthetek biztosan nem lesz hallható a Jimmy-musicalben.

Bár nem értem a szerző döntését, elfogadtam” – mondta ezzel kapcsolatban Pintér Tibor. A musicalt legközelebb június 24-én mutatják be Mórahalmon, az Egy jó asszony mindent megbocsát és a Még nem veszíthetek című slágerek nélkül.

(Forrás: Ripost, Szinhaz.hu)

Kapcsolódó cikkek

Tényleg annyira gáz a Nemzeti Lovas Színház Jimmy-musicalje?
A nap fotója – Pintér Tibor mint Zámbó Jimmy, a Király
Pintér Tibor: „Ha belül nem lennék szép, akkor ez a test üres porcelánbaba lenne”

süti beállítások módosítása