Tóth Ildikó lett az Évad színésze Székesfehérváron

Varga Lili és Andrássy Máté Vörösmarty Gyűrű-díjas, Dénes Ferenc az Évad dolgozója a Vörösmarty Színházban.

Szombaton évadzáró társulati ülést tartottunk, ahol Szikora János igazgató értékelte a 2017/2018-as évadot, kiemelve, hogy közel 100 ezer fizető néző látta az előadásokat, összesen 383 produkciót láthatott a színház közönsége, míg a fizető nézők száma 97.088 fő volt. Tovább nőtt a látogatottság is, és elérte a 97,43%-ot. 

vsz_eevadzaro-0071.jpgTóth Ildikó átveszi az elismerést Szikora János igazgatótól (fotó: Simon Erika)

Megszűnik a színház tánctagozata, a helyét a fizikai színházi tagozat veszi át. Új tagok érkeznek a székesfehérvári teátrumba: Ballér Bianka, Osváth Judit és Kovács Tamás színművészek csatlakoznak a Vörösmarty Színház társulatához, míg Blaskó Borbála, Gál Gergely, Gál Horváth Bernadett és Láposi Réka művészeti főtitkár távoznak.

Az új évadban műsoron marad a Nagyszínházban A hülyéje, a Régimódi történet, A Pál utcai fiúk, az Isten pénze és a Kafka a tengerparton, a Kozák András Stúdióban a Halál Thébában, a Kartonpapa, a Szutyok és a Jövőre veled ugyanitt 1. A Pelikán Kamaraszínházban pedig továbbra is látható lesz a Mese a látóhegyről. Tájelőadásban műsoron marad: A hülyéje, Pletykák, Balfácánt vacsorára, Anconai szerelmesek, A Herner Ferike faterja.

(Forrás: Vörösmarty Színház)

Kapcsolódó cikkek

Tizenhárom bemutatót tervez a Vörösmarty Színház a következő évadában

süti beállítások módosítása