Nagy Ervin nem rúgatta ki Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatból

A színész azt mondta, ő csak jelezte problémáit partnernőjével kapcsolatban, de a döntést az RTL Klub hozta meg.

Nagy Ervin az Indexnek úgy nyilatkozott, hazugság, hogy ő rúgatta volna ki Ubrankovics Júliát az RTL Klub A Tanár című sorozatából, melynek főszerepét játssza. „Nem vagyok abban a helyzetben, hogy kényem-kedvem szerint váltogassam a partnereimet, mint a gatyáimat, és nem is jellemző rám, hogy a partnereim miatt hisztizzek. Az RTL Klub egy profitorientált cég, az országra jellemző uram-bátyám viszonyok nélkül: nem egy színész dönt több százmillió forintos projektek szereplőiről” – mondta a színész.

nagy_ervin_tanar.jpg                Nagy Ervin A Tanár című sorozatban (fotó: RTL Klub)

Mint arról mi is beszámoltunk, az RTL Klub nem volt elégedett az Amerikából hazatért Ubrankovics Júliával, a sorozat első évadjának női főszereplőjével, így a második évadban Trokán Nóra váltja, igaz, nem az ő szerepét veszi át. Ubrankovics szerint az elválás nem volt fair, a csatorna szerint azonban ők szerződés szerint jártak el. Döntésüket azzal indokolták, hogy nem voltak elégedettek a színésznő játékával, hozzátéve, hogy Nagy Ervin sem szeretett dolgozni vele, amiből a bulvárlapok azt a „következtetést” vonták le, hogy Nagy Ervin rúgatta ki Ubrankovicsot.

A Katona József Színház művésze ugyanakkor elismerte, jelezte problémáit a rendezőnek. „Húsz év filmezés után ki merem jelenteni, hogy egy filmben a partnereknek egy idő után félszavakból is meg kell érteniük egymást. Mi viszont nem tudtunk egymásból építkezni, nem volt meg a dolog svungja. Az első héttől kezdve problémák voltak, hol a hangsúlyozással, hol azzal, hogy Juli mindig a kezében tartott valamit, ha kellett, ha nem, mint az amerikai sorozatokban, mert az hú, de természetes. És ha ezekről a problémákról szóltunk neki, ha megpróbáltunk segíteni, felhívni a figyelmét, hogy a karakter az nem egészen ilyen, annak általában sértődés vagy hárítás lett a vége. Úgy éreztem, Amerikából több önérzetet hozott haza, mint szakmai tudást” – nyilatkozta a színész.

Hozzátette, a műsor készítői vele nem egyeztettek a döntésről, és folytatta volna a közös munkát Ubrankovics Júliával, ha ilyen döntés született volna. Az RTL Klub egyébként nem csak kirúgta, szerződésszegésért be is perelte a színésznőt.

(Forrás: index.hu)

Kapcsolódó

Trokán Nóra váltja Ubrankovics Júliát A Tanár című sorozatban 

süti beállítások módosítása