Az Őrült Nők Ketrecével ma startol az Átrium

Ezt követő Alföldi Róbert Chicagója és A félelem megeszi a lelket című rendezése Hernádi Judittal és Bányai Kelemen Barnával.

Az Őrült Nők Ketrece előadása augusztus 27-én és 28-án látható. A 200. előadásán túl lévő musical után augusztus 31. és szeptember 4. között Alföldi Róbert legújabb rendezése, a Chicago várja a közönséget, Parti Nóra, Fekete Ernő / Brasch Bence, Huzella Júlia / Sodró Eliza, Hernádi Judit / Csarnóy Zsuzsa, Mihályfi Balázs, Hámori Ildikó és Bercsényi Péter főszereplésével.

orult_dudes_1_1.jpg                   Stohl András és Hevér Gábor Az Őrült Nők Ketrece előadásában (fotó: Dudás Ernő / Kultúrbrigád)

Ugyancsak látható az évad elején Yasmina Reza házassági komédiája, Az öldöklés istene, Herczeg Adrienn, Hevér Gábor, Péterfy Bori és Szikszai Rémusz játékával, Bereczki Csilla rendezésében, Rainer Werner Fassbinder A félelem megeszi a lelket című filmjének színpadi adaptációja az alakításáért a színikritikusok díjára jelölt és Psota Irén-díjat kapott Hernádi Judit és Bányai Kelemen Barna főszereplésével, az Átriumba költöző Titkaink a Pintér Béla és Társulata előadásában, Csákányi Eszter, Friedenthal Zoltán, Thuróczy Szabolcs és Pintér Béla főszereplésével. 

A hónap első felében szintén műsorra tűzik az Igenis, miniszterelnök úr! című válságkomédiát és Molnár Ferenc Egy, kettő, három című vígjátékát, mindkét előadás rendezője Znamenák István. Alföldi Róbert, Parti Nóra és Szatory Dávid mellett az előbbiben Hevér Gábor, Ficza István, Némedi Árpád / Marton Róbert, az utóbbiban Lénárdt Laura, Debreczeny Csaba, Mihályfi Balázs és Lugosi György láthatók a főbb szerepekben.

felelemmegeszilelket_foto_me_sza_ros_csaba.jpgBányai Kelemen Barna és Hernádi Judit A félelem megeszi a lelket előadásában (fotó: Mészáros Csaba / Kultúrbrigád)

Az Átrium szeptember 1-jén a Pozsonyi Pikniken is várja közönségét, a Chicagóból egy-egy dal is elhangzik a színpadon, és ott lesz a STEREO Akt és a Mentőcsónak közös produkciója, a Cím nélkül is egy installációval, emellett sok akció és érdekesség várja a látogatókat.

(Forrás: Átrium)

süti beállítások módosítása