Fiatalokon a fókusz a Frenák Pál Társulat új évadában

E szellemiség határozza meg a novemberi új előadást és ehhez kapcsolódóan indít egyéves tréning-sorozatot a társulat. 

Az idei évben a Trafó színpadán a Frenák Pál mentorálta fiatal, tehetséges koreográfusok, táncosok mutatják meg magukat a W_all címen bemutatásra kerülő új produkcióban. Frenák az elmúlt években számos kreatív energiával működő táncossal, koreográfussal találkozott, akikkel kereste az együttműködés formáit. Mivel a Frenák-darabokra jellemző mozaikos építkezés szerkezetileg könnyen teremti meg a különböző karakterű és különböző országokból érkező alkotók megmutatkozásának lehetőségét, így adta magát az ötlet egy közös produkcióra.  

workshop_03_bob.jpgForrás: Compagnie Pal Frenak

Frenák Pál mentorként segíti az alkalmi társulat munkáját, és elsősorban a produkció egységének megteremtéséért felel a közös munka során. A W_all című új bemutatóra november 1-jén és 2-án kerül sor a Trafóban, amely a hazai premier után két héttel Romániában is debütál. 

2019 tavaszán pedig új, hamisíthatatlan Frenák-kreációra számíthatnak a nézők, melyet a koreográfus speciálisan a Nemzeti Táncszínház felkérésére készít akrobaták és táncművészek együttműködésével.

(Forrás: Compagnie Pal Frenak)

süti beállítások módosítása