Díjazták a legjobbakat és a legtöbbet játszókat Marosvásárhelyen

Az idei évad első nagytermi produkciója alkalmával adták át az előző évad színészi teljesítményeit elismerő díjakat.

A Vastaps-Díj többéves hagyományra tekint vissza, és a legtöbb előadást játszott, valamint legtöbb próbán részt vett színésznő, illetve színész jogosult rá. Az egyik idei Vastaps-Díjat Kádár Noémi kapta, míg férfi kategóriában Kádár L. Gellért került díjazásra.

vastaps_es_manoszok_dijasok_2018_foto-bereczkisandor.jpgA díjazottak: Gecse Ramóna, Galló Ernő, Kádár Noémi és Kádár L. Gellért (forrás: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház)

A hölgyeknél B. Fülöp Erzsébet III. helyen, Simon Boglárka Katalin II. helyen végzett. A férfiak között Bokor Barna III. helyezést, míg Galló Ernő a II. helyezést ért el a legtöbbet színpadra lépő színészek között.

A Tompa Miklós Társulat Önkéntesei minden évad elején megszavazzák az előző évad kedvenceit. A 2017/2018-as évadban a Kedvenc Színésznő Gecse Ramóna lett, míg a Kedvenc Színész kategóriában Galló Ernőre esett az önkéntesek választása.

A díjazottak az elismerő oklevél mellett ajándékcsomagokat kaptak a Kárásztelek Pincészet jóvoltából.  

A díjazott Gecse Ramóna és Galló Ernő legközelebb a szeptember 20-án, csütörtökön este fél 8-tól és 21-én pénteken délután 5 és este 9 órától lép színre a Lisolette és a május című előadásban, míg Kádár Noémi és Kádár L. Gellért a szeptember 27-én este 7 órától kezdődő Hedda Gabler című drámában lesz látható.

(Forrás: Marosvásárhelyi Nemzeti Színház)

Kapcsolódó cikkek

Zsótér Sándor is rendezni fog Marosvásárhelyen

süti beállítások módosítása