Az apák kerülnek most terítékre az Orfeumban

Az évek óta sikerrel futó Anyád kínja után az apaság rejtelmeibe nyújt betekintést az Orfeum új vacsoraszínházi darabja. 

Két és fél éve mutatta be az Orfeum az Anyád kínja – avagy az anyaság és ami mögötte van című előadást Tallós Rita rendezésében. A négy színésznő által előadott produkció különböző hazai és külföldi blogok tapasztalatait gyűjtötte egybe egy zenés vacsoraszínházi előadásban. Ennek férfipárjaként születik most meg az Apád f…üle című előadás, amelyet szintén Tallós Rita állít színpadra. 

orfeumclub-26.jpgFenyő Iván a fotózáson (fotó: Soós Bertalan)

Négy jó barát: Zoli, aki karrierista felesége helyett maradt otthon a gyerekekkel; Gábor, a menő ügyvéd kemény elvekkel; Misi a négy gyereket szerény ám annál boldogabb körülmények között nevelő apuci; és a még mindig megállapodni képtelen Tomi Zoli lakásán gyűlnek össze, hogy míg hármójuk felesége színházba megy, addig ők vigyázzanak az ott alvó gyerekseregre.

Gábor tanácsára bébiszittert hívnak, hogy néhány órára ki tudjanak szabadulni. Esti kiruccanásuk tervét Tomi bejelentése akasztja meg, miszerint a főnökének lánya tőle vár gyereket. A három barát mindent megtesz, hogy az életimádó szingli Tomiba „lelket öntsön”. Szakítás, lánykérés, szülés, gyereknevelés: a három tapasztalt apuka mindenben tud tanácsot adni, és természetesen azt a lehető leghumorosabb és legőszintébb módon.

Az alkotók két órás felhőtlen szórakozás ígérnek kényelmes vacsoraszínházi körülmények között szingliknek, házasoknak és újrakezdőknek.

img_9210.JPGFenyő Iván, Adorjáni Bálint, Elek Ferenc és Nagy Sándor az előadás próbáján (fotó: Rédei Ferenc)

Az előadás szerepeit Adorjáni Bálint, Elek Ferenc, Fenyő Iván és Nagy Sándor alakítja. A díszlet Tóth Kázmér munkája, szerzők: Breier Ádám és Körösényi Dániel

Az Apád f…üle bemutatója október 18-án lesz az Orfeumban.

(Forrás: Orfeum)

Kapcsolódó cikkek

„Nem zörögnek, nem csörögnek”

süti beállítások módosítása