A nap fotója – Cabaret

Koltay Gábor állította színpadra a közismert musicalt a Turay Ida Színházban.

1930-as évek, Berlin. A város izgalmas, szabad, a mulatókban repkednek a harisnyatartók, a táncos lányok szexisek és olcsón kapható gyönyörökkel csábítanak mindenkit, aki ebbe a világba téved.

                 Az előadás fotói a képre kattintva tekinthetőek meg!

Ide érkezik Amerikából Cliff, a lelkes, de még kezdő író, hogy megírja élete nagy regényét. Ehelyett azonban, már az első nap beleszeret egy angol énekesnőbe (Sally), aki a politikához nem ért, de annál többet gondol a férfiakról és magáról. S ha már első éjszaka egymás karjaiban kötnek ki, Schneider kisasszony panziójában elkezdik közös életüket, abban a korban, amikor már annyira nem lehet hinni semmiben, hogy szinte mindent elhisznek, amire csak vágynak.

A nagy kérdés: ellen tud-e állni a szerelem a hatalom, a pénz, a politika befolyásának? Megmaradhat-e a tisztesség a nehéz időkben?

Az előadás főbb szerepeiben Kisfaludy Zsófia, Cservenák Miklós, Barsi Márton, Pásztor Máté, Hűvösvölgyi Ildikó, Mikó István és Détár Enikő látható. A díszlet Darvasi Ilona, a jelmeztervek Vesztergombi Anikó munkája, koreográfusként Borbély Krisztina működött közre az előadás létrejöttében.

süti beállítások módosítása