Sivatagi zarándoklat az Élőkép Színházzal

Nem mindennapi élményt ígér a társulat keleti ihletésű, vezetett, meditatív és imaginatív vizuális színházi előadása a Bethlen Téri Színházban ma és holnap.

Aki már vett részt az Élőkép Színház bármelyik, hasonló előadásán, tudhatja, hogy az előbbi mondat nem puszta jó szándékú figyelemfelkeltés vagy PR jellegű hájpolás. A kisebb csoportokban indított, különleges hangulatú utazások egyszerre történnek térben, időben és önmagunk belseje felé.

unnamed_16.jpgA szőnyeg (forrás: Élőkép Színház)

A szőnyeg című „előadás” zarándoklatra hív a sivatag belsejébe, a fekete asszonyok különleges rózsakertjének közepébe: egy lélek menyegzőjére az örökkévalósággal. Az egyidejűleg négy néző számára megtapasztalható előadás vizuális és gondolati látomásokon keresztül – képek, szövegek és érinthető díszletelemek segítségével – finoman és meditatívan vezet el egy keleti szőnyeg motívumaiból kirajzolódó valóság egyre mélyebb rétegeibe – olvasható a felvezetőben

Előadásukat azoknak ajánlják, akik érdeklődnek a keleti kultúra iránt, és akik szívesen vesznek részt egy meditatív sivatagi utazásban egy négy fős társaság szemlélődő tagjaként. Az út során a résztvevők elbúcsúzhatnak elveszített szerettüktől és kicsit közelebb kerülhetnek az elfogadás, elengedés, lelki megnyugvás állapotához.

Az utazás óránként indul. Ma délután 5-kor, 6-kor, 7-kor és 8 órakor, illetve holnap, november 4-én délelőtt 11-kor és 12-kor, délután pedig 1-kor, 5-kor, 6-kor, 7-kor és 8 órakor.

Az előadás végigjárása cipő nélkül ajánlott. Külön fülhallgatóval lehetőség van angol nyelven is megnézni az előadást. Kérik, hogy akinek ilyen igénye van, azt előre jelezze a  zsofia_berczi@livingpicture.org email címen.

With a separate headset you can watch the performance in English. Please let us know in advance! Registration in English: zsofia_berczi@livingpicture.org

(Forrás: Élőkép Színház, Szinhaz.hu)

Kapcsolódó cikkek

Játszani a szenttel

süti beállítások módosítása