Nyári esték a Budapesti Nyári Fesztivál ajándékkártyáján

Az ajándékkártya tulajdonosa egyéb kedvezmények és egy ajándék fenyőfa mellett szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári produkciói közül. 

Emellett örökös kedvezményezettje lesz Budapest kulturális programokat kínáló nyári színházainak is. 

A 20.000 Ft értékű kártyán lévő összeget több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kártya újratölthető és minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

barbarok_event_cover.jpg

A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára, melyben a fiatal, román szoprán, Cristina Pasaroiu és az argentin José Cura lép színpadra. A 2019-es évadban a táncos koreográfus, Hervé Koubi a mediterrán népekről szóló, nagyszabású tánctablója, a Barbár éjszakák először lesz látható Magyarországon.

Az ajándékkártya megvásárlóit mindezek mellett a Budapesti Nyári Fesztivál megajándékozza egy élő, földlabdás karácsonyfával.

Az Ajándékkártya megvásárolható a Szabad Tér Színház központi jegyirodájában (1052 Bárczy István utca 1-3.), vagy utalvány formájában online a www.szabadter.hu oldalon.

Az ajándék fenyőfák pedig a Városháza parkban hagyományosan megrendezett Advent Budapesten Téli Fesztivál és Karácsonyi Vásáron vehetők át 2018. november 23-tól december 23-ig hétköznapokon 16:00 és 20:00 között, vagy hétvégén 10:00 és 19:00 között.

(Forrás: Budapesti Nyári Fesztivál)

süti beállítások módosítása