Beteg gyerekek támogathatók a Vígszínház Liliom-előadásával

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat ismét megtartja jótékonysági estjét a Vígszínházban: az idén Molnár Ferenc Liliom című darabjának december 17-ei előadására lehet emelt árú jegyet vásárolni.

A 25 ezer forintos jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat egészségügyi programját támogatják. Az előadás után a vendégek részére a szervezet fogadást ad. Jegyeket rendelni a jótékonysági szervezetnél lehet.

dsc_8236.jpgHajduk Károly, Szilágyi Csenge, Waskovics Andrea és Gyöngyösi Zoltán az olvasópróbán (fotó: Szkárossy Zsuzsa)

Molnár Ferenc Liliom című műve 110 éve hódítja meg a világ színpadait. Julika és Liliom szerelmének legendája megihlette a világ nagy művészeit. Orson Welles rádiójátékot, Fritz Lang filmet rendezett, Ingrid Bergman pedig eljátszotta Julikát.

A Vígszínházban Csortos Gyula és Varsányi Irén vitte sikerre Molnár életművének egyik kiemelkedő alkotását, legutóbb pedig Kaszás Attila és Eszenyi Enikő játszotta a két főszerepet. A Vígszínház házi szerzőjének művei tovább élnek a Víg színpadán, A Pál utcai fiúk, a Játék a kastélyban és A testőr után a Liliomot is újra láthatja a közönség.

Az előadás főbb szerepeiben Hajduk Károly, Szilágyi Csenge, Orosz Ákos, Waskovics Andrea és Zoltán Áron látható. A darabot ifj. Vidnyánszky Attila állította színpadra.

(Forrás: mti)

Kapcsolódó

A Liliom egyszerűen gyönyörű! – interjú Waskovics Andreával
Orosz Ákos: „Ez a darab abszolút magában hordja a katarzis lehetőségét"
Ifj. Vidnyánszky Attila Chaplint játszik és Liliomot rendez a Vígben

süti beállítások módosítása