Illatszertár Egerben

László Miklós vígjátékát Frigyesi András rendezésében mutatja be az egri Gárdony Géza Színház.

Virágos, gyümölcsös, fűszeres, orientális, szenvedélyes és nyugodt, pimasz és érzéki, karcos és finom, sportos, friss, puha és ölelnivaló illatok fogadják a betérő vevőket Hammerschmidt Miklós úr békebeli illatszertárában. Feszültség, félreértés, féltékenység, megcsalás, megértés, megbánás, érzelmi válság, vágy és vigasz, gyűlölet és szerelem: fanyar illatkavalkád. Hatalmas a tét: magányosan tipródunk-e az Élet útján, vagy sikerül-e karöltve lépkedni. Szeretünk-e, szeretnek-e a szeretet ünnepén?” – áll az előadás ismertetőjében. 

baranyi_peter_radvanszki_szabolcs_babocsai_reka_blasko_balazs.jpgBaranyi Péter, Radvánszki Szabolcs, Babócsai Réka és Blaskó Balázs az előadásban (fotó: Gál Gábor)

A főbb szerepekben Blaskó Balázs, Nagy András, Baranyi Péter, Radvánszki Szabolcs és Babócsai Réka látható. László Miklós három felvonásos vígjátékát Khell Zsolt díszletében, Harák Judit jelmezeiben Frigyesi András viszi színpadra december 7-én este 7 órától a Gárdonyi Géza Színházban. Az előadást a bemutatót követően december 8-án, 11-én és 12-én is műsorra tűzik Egerben.

(Forrás: Egri Gárdonyi Géza Színház)

süti beállítások módosítása