Színház és pszichológia találkozása a Spirit Színházban

A Mindenki megvan? - sorozatban Dr. Angster Mária szakpszichológus a családállítás módszerével és a nézők közreműködésével elemzi a teátrum előadásait.

Dr. Angster Mária pszichológus, klinikai gyerek szakpszichológus és pszichoterapeuta 1978-tól foglalkozik a lélek, a szellem és a test harmóniájával. Magyarországon a családállítás szakterületén tevékenykedik. A Spirit Színház vezetőségével együtt létrehozták a Mindenki megvan? címet viselő egyéni est-sorozatot, ahol a színdarabok segítségével és a családállítás szakmai módszereivel egy egészen új területre kalauzolja el a nézőket.

angster_maria.png

A Spirit Színház előadásait ugyanis Angster Mária szakmai elemzése kíséri, mely folyamatba a nézők is bekapcsolódhatnak. A Színház és a doktornő célja, hogy olyan környezetet teremtsenek a nézők számára, melyben ők is kényelmesen és biztonságban érzik magukat, így segítve az egyéni konfliktusok prezentálását és feloldását.

Az első téma az elfogadás, amelyhez a teátrum négy előadása is kapcsolódik: Szilánkok, Mennyit érünk?, Nagyon nagy Ő, Jó'ccakát,anya. Az első két alkalom január 8-án és február 18-án lesz a Spirit Színházban, mindkét esetben este 7 órától.

(Forrás: Spirit Színház)

süti beállítások módosítása