Vári Éva újra a Játékszínben

Vári Éva ismét színre lép Budapesten - április 12-én és 13-án a Játékszín vendége lesz. 

Vári Éva a Teréz körúti színpadon hosszú sorozatban, hatalmas sikerrel játszotta A hölgy fecseg és nyomoz főszerepét, és ezzel az előadással is búcsúzott a fővárostól 2017-ben. Április 12-én és 13-án  a Pécsi Harmadik Színház vendégjátékában, A szent család című produkcióban láthatja ismét a közönség. 

_mg_7027.JPGVári Éva (fotó: Ambrus Marcsi)

Az 1985-ben megjelent Schwajda-mű ma is húsbavágóan időszerű. Főhőse egy szeretetre éhes, esendő öregasszony, aki nemcsak kiszolgáltatott és szerencsétlen, de egy szörnyeteg is: pokollá teszi a környezete életét, pletykál és intrikál. Négy gyereket nevelt föl, és egyedül maradva foggal-körömmel harcol a szeretetükért. Hamis eszközökkel küzd vélt vagy valós igazáért, de nem rosszaságból teszi mindezt, hanem mert a kisszerű gonoszkodás elszórakoztatja. Lánya és fiai sem rosszindulatból, szívtelenségből, hálátlanságból hanyagolják el, egyszerűen csak mert más lett az életritmusuk, életformájuk, gondolkodásmódjuk. Szülő és gyermek közül egyik sem különb a másiknál. 

Az előadás további szerepeiben Németh János, Bánki Gábor, Tamás Éva, Götz Attila, Füsti Molnár Éva, Bacskó Tünde, László Csaba és Tatai Gergő láthatók, az előadást Vincze János rendezte.

(Forrás: Játékszín)

süti beállítások módosítása