Nehéz időkben is friss színházi élmény: folytatódik a Csak neked mondom!

A WMN.hu és a Katona József Színház közös videósorozatának második szériája április 7-től, keddenként lesz látható a WMN Youtube-csatornáján.

A WMN kreatív stábja által fejlesztett formátum továbbra is a Katona színészgárdájára épül, különlegessége, hogy két színész – egy katonás és egy általa választott nem katonás – kötetlenül beszélget egymással. Amikor januárban a tíz új epizódot rögzítette a stáb a Sufniban, még nem is gondolta volna, hogy tavaszra mennyire létfontosságúvá válik és felértékelődik az online kapcsolattartás - úgy a privát szférában, mint a kulturális közösségek és nézőik között.

csaknekedmondom_2evad.jpg

Remélhetőleg a sorozat folytatása is hozzájárul majd ahhoz, hogy a színház nélkül maradt közönség könnyebben átvészelhesse ezt a mindenki számára embert próbáló időszakot.
 
A második széria párosai:
Bán János - Gáspár Sándor
Bezerédi Zoltán - Stohl András
Bodnár Erika - Lázár Kati
Fekete Ernő - Polgár Csaba
Fullajtár Andrea - Mácsai Pál
Kocsis Gergely - Gálffi László
Mészáros Blanka - Kovács Frigyes
Rezes Judit - Bereczki Zoltán
Tasnádi Bence - Pokorny Lia
Ujlaki Dénes - Meszléry Judit

A forgatásról ismét készült hangulatos werkfilm, nézzétek!

A sorozat létrehozásában közreműködtek:
 
WMN.hu: D. Tóth András, D. Tóth Kriszta, Fegyverneky Sándor, Iváncsics László, Kerepeczki Anna, Marossy Kriszta, Molnár Erika, Szentkuti Judit, Tóth Flóra
 
Katona József Színház: Balázs Krisztián, Cziegler Balázs, Csermák Zoltán, Dely Katalin, Fodor István, Fórián Péter, Kazimir Annamari, Kántor László, Mattyasovszky Bence, Mucsi Gábor, Nádor Lili, Posvanecz Jenő, Rigó Zoltán, Wiegandt Júlia

Csekkoljátok a WMN oldalát is!

süti beállítások módosítása