Liptai

2016. október 14-én este a Játékszín ad otthont Liptai Claudia és Pataki Ádám rendhagyó könyvbemutatójának.

A Claudiát képviselő TMC Management vezetője és tulajdonosa Kende-Hofherr Krisztina egy szórakoztató színházi estét álmodott meg az Édeskettes premierjéhez.

 

Az előadás napján a Libri Könyviadó gondozásában megjelenő közös könyv adja az apropót egy rendhagyó színpadi sütő show-hoz, ahol a könyvből kiválasztott két szereplő, Hajós András és Till Attila, a szerzőpáros jó barátai készítenek el egy desszertet egymással versenyezve. A zsűri pedig maga a közönség. A sütögetés közben Claudia és Ádám is a színpadon lesznek, jelenlétükkel segítve, támogatva, vagy éppen értékelve mindazt, amit látnak.

 

„Nagy büszkeség és öröm számunkra, hogy Claudia és Kriszta megkerestek bennünket az ötlettel, amire habozás nélkül mondtam igent. A Játékszín csapata Claudiával teljes, örülünk, hogy a babavárás utolsó időszakában is jelen lehetünk az életében. Igazgatóként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek még népszerűbbé tehetik színházunkat, ezért nem volt kérdés számomra, hogy befogadjam ezt a remek kezdeményezést. A televíziókban a legnépszerűbb műsorok közé tartoznak a főző-és gasztro show-k, miért ne próbálhatnánk ezt meg színpadon is? A főszereplők garantálják a teltházat és a sikert, a jegyeket gyorsan elkapkodták, így meg kell nyitnunk a pótszékeket is, egy színházigazgatónak ez a legnagyobb boldogság!”  - jelentette ki Bank Tamás,  Játékszín igazgatója.

 

Liptai Claudia és Pataki Ádám  Édeskettes című könyve október 14-től már a boltokban de a Bookline oldalán már most is előrendelhető!

 

süti beállítások módosítása