Különleges találkozások Zsámbékon

Dalok és versek, próza és líra, színészek, zenészek, költők, írók és a közönség, a jelen és a múlt, különböző évtizedek és évszázadok szellemisége találkozik Zsámbékon hétről hétre.

Különleges találkozások Zsámbékon Tovább

Akárki a Dóm téren

A Szegedi Szabadtéri Játékok egyik legkülönlegesebb darabja, az Akárki című színjáték főszerepeiben két Kossuth-díjas művészt, Zsótér Sándort és Hegedűs D. Gézát láthatja a közönség július 24-én a Dóm téren.

Akárki a Dóm téren Tovább

Ősszel érkezik az Infinite Dance Festival

Október 21. és 25. között negyedik alkalommal szervezi meg a Szigligeti Színház az Infinite Dance tánc- és összművészeti fesztivált – amennyiben azt az őszi járványügyi intézkedések engedik. A tervek szerint a fesztivál öt napja alatt összesen tizenhárom előadást láthat a közönség.

Ősszel érkezik az Infinite Dance Festival Tovább

Épül a Dóm téri szabadtéri színpad

Megkezdődött a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri játszóhelyének építése. A fesztivál ikonikus helyszínének számító téren elsőként július 24-én, az AKÁRKI című színjátékot láthatják a nézők.

Épül a Dóm téri szabadtéri színpad Tovább

"Csak engedjenek át a határon, jövünk!"

Augusztus 21. és 29. között, a tervezett és már meghirdetett versenyprogrammal, magas művészi értékű fesztiválkínálattal, és három workshoppal meg lesz tartva a 32. Magyar Színházak Kisvárdai Fesztiválja.

"Csak engedjenek át a határon, jövünk!" Tovább

Bányavirág 50 – Közönségtalálkozó és jubileumi előadás

A Szigligeti Társulat Bányavirág című nagysikerű produkciójának 50. előadására kerül sor július 11-én: a jubileumi eseménysorozatot 19 órától a Nagyváradi Vár belső udvarán közönségtalálkozó nyitja, amelynek vendége Székely Csaba, a drámatrilógia szerzője lesz; az előadásra pedig 20.30-tól kerül sor…

Bányavirág 50 – Közönségtalálkozó és jubileumi előadás Tovább
süti beállítások módosítása