Szolgáltatások

SZOLGÁLTATÁSOK

2009. március 27. péntek, 02:10

 

1. Hogyan lehet bekerülni a Színház.hu directoryjába?

 
1.1 Minden olyan honlapot elérhetővé teszünk a Magyar Színházi Portálról, amely színházzal, színházzal kapcsolatos dolgokkal foglalkozik.

Ezt megelőzően a  honlap tulajdonosa, fenntartója elhelyezi a Színház.hu logóját azon az oldalon, ahova a Szinhaz.hu-ból kimutató hivatkozást szeretné érkeztetni. Szükséges még, hogy a  logo - ról  élő link mutasson a www.szinhaz.hu url-re.

A logót, különböző mértben és felbontásban a www.szinhaz.hu/logo oldalról lehet letölteni.


2. Hogyan érhetem el, hogy sajtóanyagom felkerüljön a Színház.hu főoldalára?

2.1 Formátumok: Ha azt szeretné, hogy cikke, előadás ajánlója, sajtóanyaga megjelenjen a Színház.hu főoldalán, az anyagokat az alábbi formátumban kérjük elüldeni:

a.) egy max. 250 karakterből álló lead szöveg, amely a főoldalra kerül, de megjelenik a cikkoldalakon is.

b.) egy cikk, amely a leadre kattintva nyílik föl. A cikk minimum egy oldal, maximum 12 oldal terjedelmű. Táblázatokat, fesztiválok, eseménysorozatok programjait, hírleveleket letölthető formában tudjuk megjeleníteni.   

c.) 1-12 jogtiszta, szabad felhasználású kép(ek) a lehető legnagyobb méretben és felbontásban, de minimum 72 dpi és 600 pixel szélességben!

2.2 Leadás: Az anyagoknak a kívánt megjelenést minimum öt munkanappal megelőzően kell beérkezniük  a Szerkesztőség címére.

Kérjük, ha lehetősége van rá, tartalmi anyagait a megfelelő rovat e-mailcímére küldje:

Budapest: bp@szinhaz.hubudapest@szinhaz.hu
Vidék: videk@szinhaz.hu 
Határontúl: hatarontul@szinhaz.hu 
Eu: eu@szinhaz.hu 
Fesztivál: fesztival@szinhaz.hu 
Vendégjáték: vendeg@szinhaz.hu


Amennyiben olyan tartalmat szán nekünk, amely nem kategorizálható be a fenti rovatrend szerint, kérjük küldje azt a lead@szinhaz.hu címre.

A műsorváltozásokkal kapcsolatos információkat a musorvaltozas@szinhaz.hu emailcímre várjuk.

Amennyiben konkrét előadás kapcsolható cikkéhez, kérjük  mindenképpen írja meg nekünk a következő információkat:

a. Mikor és hol lesz az előadás
b. Hol lehet jegyet venni
c. Ki a cikk, írás szerzője (lehet álnév is, vagy a Színház neve etc.)

Kérjük, csak abban az esetben küldje el  nekünk fényképeit előadásáról, szinopszist, szereposztást, fesztiválja logóját  és egyéb információkat, ha azokat véglegesnek tekinti - a publikált anyagokon nem áll módunkban változtatni.

2.3 Disclaimer: Azzal, hogy sajtóanyagát nekünk elküldi, hozzájárul, hogy az teljes egészében, eredeti és / vagy szerkesztett formájában a Színház.hu oldalain és / vagy tartalmi partnerein megjelenjen.

Minden, a fent leírt formátumban és csatornán beérkezett anyagot jogtisztának tekintünk.  Amennyiben azok közlése bármilyen szerzői jogi következményt von maga után, az teljes egészében az információ forrását terheli.

A Színház.hu fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett anyagokat részben vagy egészben, szerkesztett vagy eredeti formában közölje, másodközlésre továbbadja - vagy (indokolt esetben) egyáltalán ne publikája.

Az anyagok sorrendiségét, fenntartási idejét a Szerkesztőség határozza meg.

 

 

3. Mit tegyek, ha saját honlapot szeretnék a Színház.hu-n belül?

 

Írjon emailt a ceo@szinhaz.hu címre.

 

 

4. Hogyan érhetem el, hogy a Jegy.színház.hu-n árulják Színházam jegyeit?

Írjon egy emailt a jegy@szinhaz.hu címre, amelyben jelzi igényét és elérhetőségeit. Ezt követően kollégáink fölveszik Önnel a kapcsolatot.

 

5. Mit tegyek, ha hirdetésemet szeretném megjeleníteni a Portál felületein?

Kattintson a minden lap alján található Médiaajánlat linkre, és az ott található elérhetőségek valamelyikén vegye föl a kapcsolatot kollégáinkkal.

süti beállítások módosítása